2011/05/22

ME

ioufgui 168

minä elän
krista: opiskelijaelämää. miettien, mihin suuntaan tästä lähdetään.
veera: aika tylsää elämää tosi tylsässä "kaupungissa" koko ajan odottaen täältä lähtöä

minulla on
krista: kaapit täynnä albumeihin liimaamattomia valokuvia, ysin keskiarvo, kaikki PMMP:n levyt, ikävä äitiä ja veeraa ja klaania, rikkinäiset kuulokkeet.
veera: pari hyvää kirjaa lainassa kirjastosta, pari hyvää uutta levyä kuuntelematta, rumat kynnet, kuus vuotta vanha puhelin, harmaat hiukset, vastaamattomia viestejä, liian suuria haaveita, suuri rakkaus Ryan Adamsiin (nää musiikkirakkaudet vaihtuu aika usein)

kjvjknsvd 014

minä toivon

krista: värikästä ja huoletonta elämää, kestäviä ihmissuhteita (myös lyhyitä ja kestämättömiä), kunnon nuoruutta, rahaa just sopivasti, hauskoja liftausreissuja.
veera: onnellisuutta, seikkailuja, että musta joskus tulisi sellainen mitä haluisin olevani, että ens kesä ois elämäni paras kesä, rusketusraitoja

minä en ole
krista: luonteva ja mukava sellaisten ihmisten seurassa, joiden kemiat ei kohtaa omiani. en oo ikinä tyytyväinen hiuksiini, mutta se varmaan johtuu tästä sukupuolesta.
veera: ahkera ja reipas (oon varmaan laiskin ihminen ikinä), hyvä kokki, urheilullinen, hyvä matemaattisissa aineissa, hyvä missään rupattelussa vanhempien ihmisten kanssa, opetellut tarpeeksi pianoläksyjä

glööi 197

minua ärsyttää
krista: ihmiset joita en ymmärrä, jotka ei ymmärrä mistään mitään tai luulee ymmärtävänsä kaiken. teeskentely. liikunnantunnit (arvatkaa, mikä on ainut aine, minkä tunnilta mut on heitetty ulos :-)))))))))) )
veera: itsekeskeisyys, kapeakatseisuus, mun huono itsekuri, oravat ku ne vaan juoksentelee jokapuolella ja ne on AHDISTAVIA, se kun en saa ikinä koppia jos joku heittää mulle jotain, jos joku on unohtanut laittaa Frasierit nauhalle, töissä oleminen, lukio ja opiskelu, itteesä joka paikkaan tyrkyttävät ihmiset

minä osaan
krista: olla mukava tai kamala tilanteen mukaan. osaan olla vaikka mitä, kun en tiedä, mitä oikeasti olen. osaan olla hyvä koulussa!
veera: tehdä hienoja kärrynpyöriä (ainakin joskus), nolata itteni päivittäin, innostua kaikesta turhanpäiväisestä ja ignoorata täydellisesti kaiken tärkeän, olla inhottava, siivota aina ahkerasti

pöh1

minä arvostan
krista: ihmisiä, joista huokuu lämpö, ajattelu ja elämän viisaus (tiedän yhden tällaisen ihmisen.....). sitä, kun joku kykenee pysymään erossa houkutuksista.
veera: jos joku tarjoaa mulle karkkia, kaikkia ihania ihmisiä.

minä shoppailen
krista: rajallisesti ! mikään vaate ei nykyään näytä hyvältä. ostelisin enemmän, jos löytäisin jotain kivaa, enkä ois köyhä.
veera: liian vähän (mulla on vain rumia rytkylöitä kaappi täynnä) ja turhan harkitsemattomasti (vaikka saisinkin joskus rahaa niin oon silti aina vararikossa)

xoxo 025

minua naurattaa
krista: huonot vitsit ja typerät ilmeet. kaikki tyhmä siis.
veera: hedelmävideot, hölmöt ihmiset, kaikki mikä naurattaa myös kristaa

minä uskon
krista: että kaikkein pienimmissäkin osissa on elämää ja syvyyttä. siis kaikissa atomeissa, kivissä myös. haha, yritänpä kirjottaa naurettavan hienoja vastauksia, sori jos en onnistunu.
veera: sielunkumppaneihin
glööi 269

10 kommenttia:

 1. ihana postaus! onks tää joku teiä oma vai joku haastejuttu vai mikä ku haluisin iteki tehä tän nii saaks kopioida? :-D

  VastaaPoista
 2. jennab: hihiii:-)
  nelly: ei oo meidän, kopioi pois!

  VastaaPoista
 3. iiihana postaus:----) ja ihanat vanhat kuvat aaah

  VastaaPoista
 4. vähänkö kiva postaus! mäki voisin ehkä joskus kopioida jos kerta saa :-D

  -emmi

  VastaaPoista
 5. kiva postaus ja ihana tuo talvikuva :) kuka on krista toi sun arvostama henkilö?

  VastaaPoista
 6. ohoh kiitoksiii kaikille :-) anonyymi: yks viisas nainen!

  VastaaPoista
 7. krista: ihmisiä, joista huokuu lämpö, ajattelu ja elämän viisaus (tiedän yhden tällaisen ihmisen.....)

  tiedän ketä tarkoitat.

  tiedät kyllä kuka :-)

  VastaaPoista